Seizoenplaats

Kamperen op een seizoenplaats in Noord-Brabant? Op Camping de Geelders kampeer je het hele seizoen op een van de ruime staanplaatsen mét verharde voortentplaats. Zo kunt u nog langer genieten van de schitterende omgeving van Het groene Woud. Bent u op zoek naar een rustige vakantie met totale ontspanning, óf een actieve fiets- of wandelvakantie, dan bent u bij ons op de juiste plaats.

U heeft keus uit diverse seizoenaanbiedingen. Heeft u interesse in een voor/hoog/na/winter seizoenplaats neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06-12303463, het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar degeelders@planet.nl

Of kom gerust langs om een kijkje te komen nemen voor een seizoenplaats. Wij laten u graag de beschikbare seizoenplaatsen zien of om eventuele vragen te beantwoorden. Belt u even voordat u langs komt?

Omleiding vanaf A50

Tot eind augustus ongeveer is doorgaande weg door Olland afgesloten. Komt u vanaf de A50 (afslag Sint-Oedenrode), dan heeft u te maken met de omleiding. Vanaf de snelweg staat bij de 2e rotonde de omleidingsborden richting Olland aangegeven. Volg deze borden, aan het einde van de omleiding ziet u onze camping aan uw rechter kant.

11 juni 2021
 • Contact

  Boxtelseweg 2
  5491 XT Sint-Oedenrode
  06 12303463

  degeelders@planet.nl
  KvK 16080225

 • Aangesloten bij

  Vekabo ACSI ANWB ANWB