Over ons

Welkom op onze minicamping! Wij zijn Jan, Marleen en onze zoons Jurre en Roel. Sinds 2012 zijn wij de trotse eigenaren van zowel de camping als de boerderij. We heten u van harte welkom op onze gezellige plek, waar het boerenleven en de schoonheid van de natuur samenkomen.

Wat maakt ons zo bijzonder? Het mooie van het boerenleven is dat we alle seizoenen intens ervaren, met al hun prachtige veranderingen in de natuur. Of het nu de eerste zonnestralen zijn die het voorjaar aankondigen, de vrolijke melodie van fluitende vogels, of de betoverende verkleuring van bladeren in tinten rood, geel en oranje in het najaar – wij beleven alle mooie aspecten van de natuur.

Wij genieten volop van het bourgondische Brabantse leven en willen deze ervaring graag met u delen op onze camping. Hier kunt u niet alleen genieten van rust en natuur, maar ook een kijkje nemen in het echte boerenleven op onze boerderij.

Onze boerderij is de thuisbasis van ongeveer 1300 kalfjes, afkomstig van melkveehouders uit heel Nederland. Wij verzorgen ze met liefde en toewijding, waarbij ze tweemaal daags melk en ruwvoer krijgen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en het leven op de boerderij? Wij vertellen u graag meer!

Kortom, of u nu komt voor de rust op de camping of voor een inkijkje in het boerenleven, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen de prachtige kanten van het leven op het platteland te beleven. Tot ziens op onze minicamping!

MiniCampingCard vanaf 2024 te gebruiken!!

𝘝𝘢𝘯𝘢𝘧 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘥 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘸𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘪𝘨 𝘭𝘪𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘦 𝘒𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘊𝘢𝘮𝘱𝘪𝘯𝘨 𝘎𝘪𝘥𝘴 (𝘣𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘢𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘖𝘳𝘢𝘯𝘫𝘦 𝘣𝘰𝘦𝘬𝘫𝘦). 𝘝𝘢𝘯𝘢𝘧 𝟣 𝘫𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳𝘪 𝟤𝟢𝟤𝟦 𝘬𝘢𝘯 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘔𝘪𝘯𝘪𝘊𝘢𝘮𝘱𝘪𝘯𝘨𝘊𝘢𝘳𝘥 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘭𝘦𝘶𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘣𝘦𝘩𝘰𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘬𝘰𝘳𝘵𝘪𝘯𝘨!!

15 november 2023
 • Contact

  Boxtelseweg 2
  5491 XT Sint-Oedenrode
  06 12303463

  degeelders@planet.nl
  KvK 16080225

 •  

  Aangesloten bij

  Vekabo ACSI ANWB ANWB ANWB