Over ons

Welkom op onze minicamping! Wij zijn Jan, Marleen en onze zoons Jurre en Roel. Sinds 2012 zijn wij de trotse eigenaren van zowel de camping als de boerderij. We heten u van harte welkom op ons mooie plekje, waar het boerenleven en de schoonheid van de natuur samenkomen.

Het mooie van het boerenleven is dat we alle seizoenen volop ervaren, met al hun fantastisch mooie veranderingen in de natuur. Of het nu de eerste zonnestralen zijn die het voorjaar aankondigen, de vrolijk klinkende melodieën van fluitende vogels, of de betoverende verkleuring van bladeren in tinten rood, geel en oranje in het najaar – wij beleven alle mooie aspecten van de natuur.

Wij genieten volop van het bourgondische Brabantse leven en willen deze ervaring graag met u delen op onze camping. Hier kunt u niet alleen genieten van rust en natuur, maar ook een kijkje nemen in het echte boerenleven op onze boerderij.
Onze boerderij is de thuisbasis van ongeveer 1300 kalfjes, afkomstig van melkveehouders uit heel Nederland. Wij verzorgen ze met liefde en toewijding, waarbij ze tweemaal daags melk en ruwvoer krijgen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en het leven op de boerderij? Wij vertellen u graag meer!

Omleiding vanaf de A50!

De doorgaande weg van Sint-Oedenrode naar Olland (en dus ook naar onze camping) wordt geheel vernieuwd. Eindelijk! Want het fietspad was erg slecht door alle boomwortels (of zoals we in Brabant zeggen, een en al hult en bult). Het betreft De Ollandseweg te Sint-Oedenrode, gedeelte van de rotonde Koninginnelaan tot de bebouwde kom van Olland. […]

4 maart 2024
 • Contact

  Boxtelseweg 2
  5491 XT Sint-Oedenrode
  06 12303463

  degeelders@planet.nl
  KvK 16080225

 •  

  Aangesloten bij

  Vekabo ACSI ANWB ANWB ANWB Orangje Campinggids 2024