De omgeving

Sint-Oedenrode is gelegen in de Meierij van Brabant. Sint-Oedenrode wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Dommel. De Dommel verleent zich prima voor diverse activiteiten óp en rond de rivier. Denk aan kanovaren, picknicken aan de waterkant of neem het Sint-Janspontje over de dommel gedurende een van de mooie wandelingen…

Voor alle informatie in Meierijstad, kijk op www.bezoekmeierijstad.nl. Hier vindt u allerlei informatie over evenementen en wat te doen in de omgeving.

Wilt u de omgeving op de fiets of te voet verkennen? Van populaire thema routes tot de mooiste ommetjes. Op www.bezoekmeierijstad.nl staat een overzicht van alle fiets- en wandelroutes in de omgeving.


De camping ligt op een steenworp afstand van campingsport De Wit, ideaal dus om nieuwe kampeerspullen in te slaan of voor een snelle reparatie. 

Het Groene Woud ligt in de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Natuurgebied De Geelders is een onderdeel van Het Groene Woud. De naam De Geelders is ontstaan van het woord ‘gelde’, wat laag en nat gebied betekent. Een nat maar daardoor ook groen gebied!

Kent u de bekende fruitstalletjes langs de weg? Zeker voor de vakantiegangers naar Frankrijk is dit een bekend fenomeen. Ook Olland en omgeving heeft zo zijn eigen winkeltjes en stalletjes. Denk aan zelfgemaakte honing van de plaatselijke imker, zacht fruit en het witte goud (oftewel asperges) van de Rooise zandgronden. Kunt u graag genieten van een drankje in de avond? Probeer dan eens een van de Rooise Dommeldal biertjes, de Rooise Heide wijnen of likeurtjes. Er valt veel te proeven en beleven, gewoon bij ons om de hoek.

Ook voor kinderen zijn vele leuke activiteiten in de omgeving te beleven. Zoals midgetgolven of tuktuk rijden bij Toon Vertier. Tijdens de hete zomerse dagen kunt u verkoeling zoeken bij het recreatiepark AquaBest. Voor de echte avonturiers is hier zelfs de mogelijkheid om te waterskiën (op afspraak). Voor de kleine avonturiers (tot 12jr) is er van alles te doen in het familiepark DippieDoe (naast AquaBest), of Monkey Town in Veghel (tot 14jr).

Omleiding vanaf de A50!

De doorgaande weg van Sint-Oedenrode naar Olland (en dus ook naar onze camping) wordt geheel vernieuwd. Eindelijk! Want het fietspad was erg slecht door alle boomwortels (of zoals we in Brabant zeggen, een en al hult en bult). Het betreft De Ollandseweg te Sint-Oedenrode, gedeelte van de rotonde Koninginnelaan tot de bebouwde kom van Olland. […]

4 maart 2024
 • Contact

  Boxtelseweg 2
  5491 XT Sint-Oedenrode
  06 12303463

  degeelders@planet.nl
  KvK 16080225

 •  

  Aangesloten bij

  Vekabo ACSI ANWB ANWB ANWB Orangje Campinggids 2024