De camping

Minicamping De Geelders is gelegen aan de rand van Olland, een kerkdorpje van gemeente Sint-Oedenrode (Meierijstad). De camping bestaat uit drie kampeervelden met totaal 25 staanplaatsen. Een groot deel van de staanplaatsen zijn voorzien van een verharde voortent-plaats. Elke staanplaats is voorzien van elektra en een watertappunt.

Sinds eind 2019 is het buitengebied van Olland voorzien van glasvezel. Ook wij zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk! U kunt gratis gebruik maken van onze Wifi.

Het verwarmd sanitair gebouw is van alle gemakken voorzien. In hetzelfde gebouw bevindt zich de afwasruimte. Tevens staat er een wasmachine waar u gebruik van kunt maken.
Het gebruik van warm water is gratis, u hoeft dus geen muntjes te kopen voor het douchen of de afwas.

In geval van slecht weer kunt u altijd terecht in de accommodatie ’t Onderonsje om droog en warm te vertoeven.
Er is een overdekte fietsenstalling waar u uw fiets droog kan plaatsen, en tevens de accu kan opladen.

Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig zoals schommels, trampoline en skelters.

De minicamping bevindt zich op loopafstand van het natuurgebied De Geelders, en is gelegen in het Nationaal Landschap Het Groene Woud. Tevens bent u met de auto binnen 15 tot 20 minuten in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven of Uden. Daarnaast ligt campingsport De Wit op slechts 5 kilometer gelegen van onze camping. 

Sinds 2020 is de camping het hele jaar open. Dus bent u op zoek naar een camping voor winterkamperen, of een winterseizoensplaats. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Enkele weetjes over onze camping:

 • De camping is het hele jaar geopend!
 • Uw staanplaats is vanaf 13:00 uur beschikbaar op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek dient de plaats om 11:00 uur weer vrij te zijn. 
 • Wij hebben een autovrije camping waardoor u in alle rust van uw vakantie kunt genieten.
 • Zijn wij niet direct in de buurt? U kan ons altijd bereiken via de intercom. Deze bevindt zich naast het kantoor (bij de groene poort).

Camping de Geelders in de krant

Afgelopen 2 weken is onze camping tot twee maal toe in de krant verschenen! Zowel in de MooiRooiKrant als het Brabants Dagblad. Onze plaatselijke krant de MooiRooiKrant doet elke zomer een campingtour. Daarbij staat elke week een camping uit omgeving Sint-Oedenrode centraal. Voor het artikel worden de campinggasten geïnterviewd over de camping en omgeving. U […]

9 augustus 2022
 • Contact

  Boxtelseweg 2
  5491 XT Sint-Oedenrode
  06 12303463

  degeelders@planet.nl
  KvK 16080225

 • Aangesloten bij

  Vekabo ACSI ANWB ANWB