De boerderij

Welkom op onze minicamping, waar u niet alleen geniet van een ontspannen verblijf op het platteland, maar ook de kans krijgt om het boerenleven van dichtbij te ervaren. Onze minicamping biedt een warm welkom aan gasten die nieuwsgierig zijn naar het reilen en zeilen van een echte kalverenhouderij.

Op onze boerderij bent u te gast bij ons, boer Jan en boerin Marleen en onze zoontjes Jurre en Roel. De kalfjes zijn afkomstig van melkveehouders verspreid over heel Nederland, waardoor onze boerderij een smeltkroes is van verschillende achtergronden en verhalen. Als gast bij ons heeft bent u in de gelegenheid om niet alleen te genieten van de rustieke sfeer van de minicamping, maar ook om meer te leren over het dagelijkse leven op de boerderij.

Elk kalfje op onze boerderij wordt met de grootste zorg en aandacht grootgebracht. Onze kalveren worden tweemaal daags gevoerd, waarbij ze een uitgebalanceerd dieet krijgen bestaande uit melk, stro en muesli. Dit zorgt ervoor dat ze alle voedingsstoffen krijgen die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling.
Als u nieuwsgierig bent naar de gang van zaken op de boerderij, vertellen wij (Jan en Marleen) u er graag meer over! Leer meer over de herkomst van de kalfjes, ontdek het belang van goede voeding en krijg inzicht in de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij.

Op onze minicamping, waar de zang van de vogels en het geluid van loeiende kalfjes samenkomen, hopen we u te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf te midden van het echte boerenleven. Kom en geniet van de rust, de natuur en de hartelijke gastvrijheid op onze boerderij!

Omleiding vanaf de A50!

De doorgaande weg van Sint-Oedenrode naar Olland (en dus ook naar onze camping) wordt geheel vernieuwd. Eindelijk! Want het fietspad was erg slecht door alle boomwortels (of zoals we in Brabant zeggen, een en al hult en bult). Het betreft De Ollandseweg te Sint-Oedenrode, gedeelte van de rotonde Koninginnelaan tot de bebouwde kom van Olland. […]

4 maart 2024
 • Contact

  Boxtelseweg 2
  5491 XT Sint-Oedenrode
  06 12303463

  degeelders@planet.nl
  KvK 16080225

 •  

  Aangesloten bij

  Vekabo ACSI ANWB ANWB ANWB Orangje Campinggids 2024